Om os

Kirstine Bergholdt Bjerre

Kogekone de sidste 13 år, bondekone de sidste 8 og underviser i madlavning. Tidligere implementeringskonsulent, der altid har haft en passion for god hjemmelavet mad.

Har altid arbejdet som kogekone i fritiden, og for otte år siden levede vi drømmen ud med at flytte på landet, og jeg blev bæredygtig bondekone og madskribent med egen blog.

De sidste tre år har vi haft et konstant flow af unger mennesker fra hele verden, der har boet på gården, og de har alle opfordret mig til at satse mere på madlavning og værtinderollen. Så nu skal det være!

Nu skal gården være det fristed, hvor folk kan komme og nyde den gode hjemmelavede mad, naturen og dyrene i fred og ro. Et pusterum fra det travle liv, og en mulighed for at få ladet batterierne op og få inspiration til små ændringer i hverdagen, der kan gøre hverdagen mere bæredygtig. Eller bare et rart og rummeligt sted at overnatte, når man er på tur.

Jan Nepper Bjerre

Bondemand og Selv- og medbygger. Deltidsbeskæftiget på Dambækgaard.

Adjunkt Absalon på deltid. Underviser i forretningsudvikling, ressourcefokuseret vejledning, organisations- og forandringspsykologi, teknologisk udvikling, fremtidens offentlige sektor, innovation, socialt entreprenørskab, empowerment, projektledelse. Mange års erfaring som mentor i selvudviklingsnetværk og dermed med mennesker i transformationsprocesser. Uddannet historiker.