Fredag aften holdt vi markedsføringsmiddag for en række venner på konceptet Middag hos mormor. En pop up restaurant for grupper, firmaer, familier mv., der forudbestiller en god intim middag via oplevelsessiden på Airbnb. Middagen er naturligvis lavet af gårdens råvarer suppleret med lokale råvarer fra omkringliggende producenter.

Idéen opstod for et par år siden, måske fordi den var så umanerlig nærliggende, når nu vi hver aften selv spiser aftensmad i mormors spisestue. Samtidig har kogebogen “Min mormors køkken” været mere eller mindre færdigskrevet de sidste seks år, men desværre er der endnu ikke kommet hul igennem til et forlag.

Personligt associerer jeg Middag hos mormor med nærvær, bæredygtig mad, intet madspild, hjemmelige rammer, nærvær og forkælelse. Alt sammen noget, jeg prøver at implementere i selve middagen.

For mange af prøvemiddagens gæster var associationerne mere krebinetter og citronfromage, men de kunne dog allesammen nikke genkendende til nærværet, det hjemlige, hyggelige og intime, og der var anerkendende kommentarer til idéen om at lægge vores kommende BnB lejlighed op under overskriften “A farm like home”.

Nu skal jeg så bare arbejde lidt mere på brandingen af “middag hos mormor”, så det kommer tydligere frem, at menuen ikke per definition står på tarteletter, flæskesteg og blommetrifli, men derimod byder på bæredygtig mad på den hyggelige måde. Det bliver en spændende rejse, og vi håber at komme sikkert i land med den.