Bondegårdsferie

Bæredygtig bondegårdsferie

Længes du også efter at være et sted, hvor du kan høre vinden sus, se stjernerne såvel som horisonten og nyde måltider, der er lavet helt fra bunden og altid af lokale friske råvarer?

Forkæl dig selv med lidt mormor-omsorg, hvor du står op til lyden af hanen, der galer, de friske boller på morgenbordet og går i seng om aftenen mættet af gode oplevelser, frisk luft og en veltillavet middag. Der er masser af muligheder for at komme med bondemanden ud og fodre grise, geder, ænder og høns, lave bål i haven, klatre i træer eller tage på oplevelser i området.

Lejlighed med udsigt

Vi mener det, når vi siger, vi er bæredygtige. Derfor er vores lejlighed også bygget af bæredygtige materialer, genbrugt og upcyklet. Fx. er vores borde og stole lavet af den gamle etageadskillelse, der blev taget ned for at bygge lejligheden, bogreolen er en gammel stige og toilettet er et komposttoilet.

Lejligheden byder på:

  • Soveværelse med dobbeltseng
  • Opholdsstue med sovesofa og spiseplads
  • Eget badeværelse

Adgang til lejligheden er igennem et lille gænge mellem laden og gårdens midterlænge. I gænget er der køle- og fryseskab, der kan benyttes.

Book et ophold

Tæt på naturen i campingvognen

En gammel 80’er vogn udvendigt, men indvendigt er den ny-renoveret med genbrug af alt det gamle inventar i en version 2,0. Vognen indeholder dobbeltseng med udsigt over markerne, lille sofakrog, hjørne med el-koger og to enkelt senge med skydedøre, så der kan lukkes af mellem de to afdelinger.

Der er adgang til et køle- og fryseskab i en af gårdens længer. Badeværelset er delt med gårdens øvrige gæster i stuehuset, ca. 30 meter fra vognen

Book campingvognen her

Medbring jeres velkendte sovepladser

Slå øjnene op til lyden af smågrise, der grynter og som helt sikkert vil kigge nysgerrigt på dig fra den anden side af elhegnet og fald i søvn, mens du nyder solnedgangen fra teltåbningen.

Vi har en enkelt teltplads, med plads til et mindre telt eller lille campingvogn/camper. Der kan trækkes strøm til begge pladser. Der er mulighed for at benytte køle- og fryseskab i en af udbygningerne.

Badeværelset er delt med gårdens øvrige gæster i stuehuset, ca. 40 meter fra pladsen.

Book til eget telt eller campingvogn