FAQ

Hvornår kan vi checke ind og ud?

Der er check in fra kl. 15, og I skal senest være ude af værelset kl. 11 på afrejsedagen.

Vi vil så gerne have mere tid på gården, så er det muligt at checke ind tidligere?

Vi kan sagtens forstå, hvis I gerne vil komme tidligt og få mest muligt ud af dagen. Men vi er en arbejdende gård, der altid har gang i mange forskellige projekter, så mellem kl. 11 og 15 har vi brug for koncentreret tid til at passe gården.

Hvordan fungerer aftensmaden, og kan den tilpasses små børn?

Vi er et sted, der er designet til at rejse med børn, så selvfølgelig bliver der taget hensyn til de helt små også. I forhold til menuen, spørger Kirstine altid, om der er særlige hensyn, der skal tages i forhold til dagens menu. I forhold til spisetider, kan I vælge at spise tidligt for hele familien, eller lade de små spise tidligt, så hvis forældrene kan få lidt voksentid, og spise senere. Det finder vi alt sammen ud af, afhængig af dagsformen.

Vi vil gerne ud og spise et andet sted en aften, kan det lade sig gøre?

Alle vores kunder fremhæver, at maden er noget af det rigtig god ved opholdet hos os. Derfor vil vi gerne sikre os, at I også får den oplevelse med. Men vi forstår selvfølgelig godt behovet for også at opleve noget andet, så for ophold udover tre nætter, er det muligt at vælge aftensmaden et par af dagene. Vi skal bare vide det senest dagen i forvejen, også modregner vi det naturligvis i slutafregningen.

Laver I også mad til vegetarer og allergikere?

Vi tager selvfølgelig hensyn til både vegetarer og diverse allergier. Det vil være en stor hjælp, hvis I vil skrive det i bemærkningsfeltet,når I booker, hvis I har allergier eller er spiser vegetarisk. Vegansk kan vi desværre ikke imødekomme 100%.

Hvor tidligt kan vi få morgenmad?

Vi aftaler morgenmad individuelt med vores gæster, men som udgangspunkt mellem 7.30-9.30. Kirstine er dog altid i køkkenet og bager boller mv. fra kl. 6.45, så der kan hurtigt koges noget havregrød, eller serveres en skål yoghurt, hvis der er behov for det.

Hvordan fungerer det med drikkevarer?

Der er drikkevarer inkluderet i måltiderne, hvor I kan vælge mellem ¼ liter vin, ½ liter øl eller hjemmelavet safte- eller sodavand. I er velkomne til at drikke jeres egne medbragte drikkevarer på værelset, men ikke i spisesalen eller på fællesarealerne. Her er det til gengæld muligt at købe vin, øl, vand, kaffe og te.

Er hunden Balder farlig?

Nej! Han elsker mennesker og har stor tålmodighed med børn. Hvis han synes, han får for meget opmærksomhed, går han sin vej. Men han er en vagthund, så han gør også, og det kan godt lyde lidt farligt, hvis man ikke er vant til hund. Han er i virkeligheden en 4-benet dørklokke, som kalder på sin mor eller far for at fortælle, at nu er der gæster, som vi skal tage os af.

Hvor mange dyr har I, og kan man få lov at komme tæt på?

Vi har høns, geder, grise, hund, katte og ænder. Jan fodrer hver eftermiddag lige inden aftensmaden, og man er altid meget velkommen til at komme med på rundturen. Balder vil meget gerne klappes, og der er en sti, der fører om til gederne, som nogle gange vil klappes. Fuglene kan I kigge ind til i deres indhegninger, og nogle gange er det muligt at være med til at hente æg hos hønsene. Grisene går ude og kan kigges på, men der er rigtig mange regler, vi skal overholde i forhold til grisene, så vi kan desværre ikke tilbyde, I må komme med ind bag hegnet.

Må jeg have min hund med?

Du er meget velkommen til at tage din hund med, og det er ganske gratis. Vi vil dog bede dig om at sikre, at den ikke ligger direkte i møblerne. Ellers kræver vi et ekstra rengøringsgebyr på 500,- kr. Af hensyn til Balder er hunhunde i løbetid ikke velkomne.

Må vi få besøg af ikke-overnattende gæster, mens vi er på gården?

I er meget velkomne til at invitere venner eller familie til at komme og spise med en aften eller til en kop eftermiddagskaffe. Vi skal bare vide det senest en dag i forvejen.

Mit barn er mellem ½ og 2 år gammelt, skal jeg stadig betale fuld børnepris?

Ja, det skal du. Vores priser er ikke kun fastlagt efter, hvor meget folk spiser, men også efter hvor lang tid, vi bruger på madlavning, rengøring mv.  Vi ved af egen erfaring som forældre til tre, at små børn måske spiser mindre end andre, men til gengæld er oprydnings- og rengøringsbehovet også større.

Er der adgang til køkken?

Nej, vi har ikke køkkenfaciliteter til vores gæster. Madoplevelsen er en vigtig del af vores ambition med stedet her, derfor har vi prioriteret, at vores gæster ikke selv behøver at lave mad. Derfor er det også muligt at tilkøbe frokost, både som picnic eller her på gården, men der er også et køleskab, som I velkomne til at benytte, hvis I selv vil stå for frokost.

Er det muligt at købe en kugle is eller en kop kaffe uden for måltiderne?

Ja. Kirstine laver selv al det is, der bliver serveret på gården, og der kan sagtens købes et par kugler uden for måltiderne, ligesom vi også sælger diverse drikkevarer.

Er der fjernsyn på værelserne?

Nej. Der er projekter i spisesalen, og en sjælden gang imellem, fx ved EM i 2021, viser vi en landskamp eller en film på storskærm. Hvis der er særlige ønsker, så spørg.

Er der wi-fi?

Ja, der er wi-fi i de to værelser og spisesalen, som også dækker på terrassen. Campingvogn, campingplads og lejlighed ligger desværre uden for wifi-dækning.