Kogekonen, der laver bæredygtig mad

Bærhaven

Kogekonen, der laver bæredygtig mad

Kirstine er kogekonen, der laver bæredygtig mad. Maden er lavet af årstidens grøntsager og så vidt muligt af økologiske produkter og helst indkøbt hos lokale stevnske producenter. Der er ingen standard menuer, for menuerne bliver lavet i samarbejde med dig, så du får lige præcis det, der giver dig en god fest. Derfor er der heller ikke en fast pris. Gennem dialog med kunderne finder vi en løsning, der tilfredsstiller både budget og smagsløg.

Skal du holde fest hjemme og have maden leveret, så I selv skal anrette? Er du mere til det personlige møde, hvor kogekonen præsenterer maden? Du bestemmer helt selv, hvad der skal til for, at din fest og maden lever op til dine forventninger. Om du vil have maden lavet i dit eget private køkken eller i et lejet festlokale er også helt op til dig. Som erfaren kogekone, er Kirstine vant til at lave mad i alle typer af køkkener. Dialogen med kunden er vigtig, og i fællesskab finder vi altid en løsning, der også fungerer i praksis på selve dagen.

Kirstine har 20 års erfaring som kogekone og er vant til stå for alle former for arrangementer.  Alt fra barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage eller bare en festlig aften med vennerne.

De råvarer, vi ikke selv kan klare på Dambækgaard henter vi hos andre lokale producenter som Klippingegård eller Nørby grøntsager

Det er festens hovedperson, der får lov at vælge. Fx. får konfirmanden lov at spille en aktiv rolle, når der skal fastlægges en menu til konfirmationen. Selvfølgelig er hun også behjælpelig med at rådgive om menuernes sammensætning, så alle gæsterne går mætte og glade fra bordet.

Du kan også holde din fest her på Dambækgaard med Kirstine i køkkenet. Spisesalen med udsigt ud over markerne, har plads til 60 personer. Den kan lejes til både kurser og fester, og der er masser af plads og bondegårdsdyr. Så der er både plads til børn, der skal ud og lege eller voksne, der trænger til at strække benene mellem talerne.

Kontakt kogekonen her