Hold din fest, møde eller kursus på gården

Faciliteter til de fleste formål og noget for alle aldre

Hvad enten du skal holde fest, afvikle et retræte, et kursus eller mangler et sted til at holde møder, så har Dambækgaard faciliteterne. Vi har sammensat forskellige eksempler på fest- kursus- og mødepakker til inspiration. Fælles for dem alle er, at al forplejning er lavet af Kirstine, der har mere end 20 års erfaring som kogekone, og kører efter den samme bæredygtige formel, som resten af stedet. Således anvender vi primært de råvarer, vi selv producerer eller kan skaffe lokalt. Ligesom vi prøver at mindske CO2 udledning til transport ved ikke at servere oversøiske vine.

Vi foretrækker fester, der ikke er masseproducerede, så nedenstående er kun til inspiration. Priserne er vejledende og varierer afhængig af sammensætningen af menuen, arrangementets varighed mv. De nærmere omstændigheder aftaler vi med dig, så dit arrangement bliver, som du helst vil have det.

Det skal du vide – alt det med småt

  • Der er plads til op til 50 personer i salen
  • Der er projekter og musikanlæg
  • Bordene er aflange med plads til 10 personer, og kan opstilles i flere forskellige formationer. Så skriv til os, hvis du har særlige ønsker
  • For fester og kurser betales et depositum på 5.000,- for endelige bekræftelse af bookingen. Depositummet kan frit refunderes indtil 2 måneder før afvikling af arrangementet.
  • Der betales ikke depositum for møder
  • For dagsarrangementer som fx. barnedåb og konfirmation, der varer længere end til kl. 17, opkræves et fast beløb på 2.500,- på søn-torsdage og 5.000,- på fredage og lørdage samt helligdage. Derudover opkræves en fast pris på 500,- pr. påbegyndt time.
  • Aftenfester slutter senest kl. 02.00
  • Ved aftale kan egne drikkevarer medbringes. Gebyr herfor kan forekomme.
  • Afbestillingsregler: Arrangementet kan frit afbestilles indtil 2 måneder før afholdelse, herefter bortfalder depositummet. Ved afbestilling mellem 2 måneder og 2 uger før afholdelse bortfalder depositummet, herefter opkræves arrangementets fulde pris.
Det siger gæsterne:

Vi har flere gange brugt Dambækgaard til maden ved familiefester. Senest ved konfirmation. Skøn mad – gerne med et overraskende tvist. Uhm. Kirstine er god til at lytte til ønsker og omsætte dem til noget lækkert og realistisk. Kan kun anbefales

Grethe B., Tripadvisor

Hold konfirmation omgivet af markerne

Konfirmation eller nonfirmation er den første store fest i et menneskes liv.

Det er vigtigt for os, at det handler om hovedpersonens behov og derfor, gør Kirstine meget ud af samtalerne med konfirmanden og forældrene forud for dagen. Det skal sikres, at menuen indfrier forventningerne og, at stedet tilgodeser behov hos alle gæsterne. Når de yngre gæster søger væk fra bordet, kan forældrene slappe af og nyde maden. På Dambækgaard har I nemlig hele stedet for jer selv, og vi ligger midt på marken med masser af plads til leg og spil. Hvis vejret tillader det, kan I tage velkomstdrinken og kaffen på terrasse, spille spil, petanque eller hvad I end kunne tænke jer, for at dagen bliver helt, som I gerne vil have den.

Menuen er altid sammensat i et samarbejde mellem konfirmanden, forældrene og Kirstine, og I kan både vælge at leje salen i nogle timer eller leje hele stedet, så evt. gæster langvejsfra har mulighed for at overnatte. Mulighederne er mange – det er helt op til jer.

Den lille konfirmationspakke fra 11-17 består af:

Velkomstdrink med snacks

3 retters menu med husets vine, øl og hjemmelavet sodavand til maden

Kaffe og kage

Pris fra 595,- pr. person v/min. 25 personer

Derudover kan der tilkøbes, flere timer, fri bar, natmad og hvad I ellers måtte ønske for at gøre dagen helt rigtig.

Skriv til os om konfirmation

Fest og fødselsdag

Vi kan klare arrangementer i alle livets faser fra barnedåb til gravøl. Uanset anledningen, gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at I får en god oplevelse. Vi har ingen standardmenuer, for det afhænger alt sammen af, hvad I har af ønsker kombineret med, hvad der er i sæson. En fest skal helst give plads til alle, så på Dambækgaard har I det hele for jer selv.

Der er terrasser, så I kan nyde velkomstdrink eller kaffen i solen. Der er en overdækket terrasse, hvis den ældre generation vil sidde roligt i skyggen, For den yngre generation og unge sjæle er der Petanquebane, nedgravet trampolin, bålplads og plads til boldspil, og sandkasse og legeredskaber for de helt små. Og skal der danses kan salen lynhurtigt omdannes til dansegulv – endda med plads til livemusik, hvis I har booket musikere.

Vi sørger for borddækning, mad, drikkevarer, oprydning og rengøring, så det eneste, I skal tænke på er, hvad I gerne vil have at spise, og om I selv vil pynte bordene. Evt. musik skal I også selv sørge for.

Priserne afhænger helt af arrangementets størrelse, varighed og forplejningen.

Et klassisk aften-arrangement fra kl. 17-24 indeholder:

Velkomstdrink og snacks

Tre-retters menu med drikkevarer til maden

Kaffe og sødt

Pris fra 600,- kr pr. person v/min. 25 personer.

Der kan tilkøbes natmad, ekstra timer, mulighed for overnatning, ekstra retter og fri bar, ligesom det er muligt at leje hele stedet over en weekend med fest den ene af dagene. Kontakt os endelig for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din fest helt særlig, så du kan slippe bekymringerne og bare nyde samværet med dine gæster.

Skriv for at holde fest på Dambæk
Hold fest

Det siger gæsterne:

Kogekonen (Kirstine) gav os en fantastisk oplevelse, som klart kan anbefales. Hun styrede med sikker hånd vores køkken ved sønnens 18 års fødselsdag. Forinden havde hun sammen med fødselaren skabt en meget personlig menu, der efter hans ønske også omfattede lækker rabarbersovs til hovedretten. Vi fik 4 dejlige retter af rigtigt gode råvarer, der stort set blev lavet på stedet. Der var ingen slinger i valsen eller usikkerhed undervejs. Kogekonen navigerede sikkert og erfarent, og hun var hele tiden et skridt foran. Som forældre gav det os mulighed for fuldt ud at have fokus på festen og fødselaren.

Gitte og Erik, Facebook

Hold et unikt bryllup

Et unikt bryllup er et der bliver husket både for fejringen af kærligheden, festen og en helt unik stemning, hvor både brudeparret og deres gæster kan slappe af. På Dambækgaard får I autentiske rammer til jeres store dag, det afspejler sig både i menuen, stemningen på stedet og omgivelserne.

I får stedet helt for jer selv og har mulighed for at op til 16 gæster kan overnatte i gårdens forskellige faciliteter – udover de to pladser vi har, til dem der har lyst til selv at slå telt eller campingvogn.

Vi sørger for det hele fra I kommer fra kirken og til jeres overnattende gæster har spist morgenmad dagen derpå. Dagens forløb og indhold aftaler vi naturligvis i fællesskab, men alt mad er naturligvis lavet fra bunden og så vidt mulig af lokale råvarer. Som minimum består dagen af:

Reception med bobler

Velkomstdrink med flere bobler og snack

3- retters middag med husets drikkevarer

Kaffe og sødt med cognac eller likør

Overnatning for op til 16 gæster

Morgenmad dagen derpå

Pris fra 980,- pr. person v/ min. 30 personer

Prisen er sat efter en basismenu og kan derfor variere, hvis der er særlige ønsker til menuen. Efter middagen afregnes drikkevarer pr. genstand.

Det er muligt at tilkøbe natmad, bryllupskage og drinks.

Skriv til os for et unikt bryllup

Kursus eller retræte på Stevns

Med kun en times transport fra København, mulighed for overnatning og i rolige, uforstyrrede omgivelser egner Dambækgaard sig ideelt for dem, der har brug for et sted til at afvikle kurser eller retræter.

Du kan med garanti afvikle dit kursus uden afbrydelser i fred og ro og med mulighed for at bruge den omkringliggende natur til refleksionspauser, walk ‘n’ talk eller bare en kaffepause i det fri.

Salen har, hvad der skal bruges af AV-udstyr, og vi aftaler forplejningen, så den passer til dig og dine kursisters behov. Salen er sydvendt med et godt lysindfald og god akustik, så selvom I er mange deltagere, der evt. skal arbejde i grupper, kan det også lade sig gøre.

Et kursusdag fra 9.00-16.00 indeholder:

Morgenmad med friskbagte surdejsboller, hjemmelavede syltevarer, ost, pølse kaffe og te

Frisk vand, kaffe/te og snacks igennem hele dagen

Frokost med hjemmelavet sodavand

Kaffe og kage

Priser fra 450,- pr. person v/min. 10 personer

Konferencedøgn og heldagsmøder med aftensmad kan også arrangeres.

Hold kursus på gården
Lurser og retræte på Stevns

Mødefaciliteter på Stevns

Vil du forkæle dine ansatte, kolleger eller din bestyrelse med en autentisk oplevelse til jeres næste møde eller udflugt?

På Dambækgaard sørger vi for unikke rammer, hvor der er plads til både at afvikle formelle møder og forlænge dem med et mere uformelt samvær som fx. en veltillavet middag til at slutte af på med masser af plads til gode samtaler væk fra kontoret både i det fri og foran brændeovnen i salen.

Stedet egner sig også rigtig godt til større arrangementer som fx. netværksmøder for op til 60 personer. Der er rigelig af plads udenom til samtaler i det fri – også overdækket, hvis vejret ikke lige arter sig til en gåtur.

I er også velkomne til at runde en dagsudflugt af med en fælles spiseoplevelse.

Hvad enten det er bestyrelsesmødet, en generalforsamling med kaffe og kage eller en firmaudflugt, så garantere vi en anderledes oplevelse i helt særlige rammer, hvor I både kan nyde omgivelserne såvel som maden.

Prisen afhænger af arrangements form, så skriv til os for at få mere at vide.

Skriv til os her